TARIEVEN 2021

 

 

Van de behandelingen acupunctuur krijgt u een nota thuisgestuurd met daarop de behandeldata en het totaal bedrag. Sinds 2013 moeten we van de Overheid 21% BTW in rekening brengen, die wij ook weer moeten afdragen.

 

De nota dient u zelf bij uw zorgverzekeraar in te dienen. Bij sommige zorgverzekeringen kunt u die via een declaratieformulier indienen en kunt u aangeven of de zorgverzekeraar het bedrag rechtstreeks naar ons (de zorgverlener) moet overmaken of naar u zelf.

 

Let op! Wanneer u een eigen bijdrage heeft, dan maakt de zorgverzekeraar het te vergoeden bedrag altijd naar u over en dient u het volledige bedrag zelf naar ons rekeningnummer over te maken. Ook wanneer u aangeeft dat de zorgverzekeraar het bedrag rechtstreeks naar ons kan overboeken, dient u in de weken aansluitend op het indienen van de nota uw eigen rekening in de gaten te houden of de zorgverzekeraar het betreffende bedrag toch niet op uw rekening uitbetaald. Dit komt regelmatig voor.

 

Om de rekening te voldoen heeft u 30 dagen de tijd. Wanneer u de nota ontvangt en meteen naar uw zorgverzekeraar doorstuurt, dan heeft deze voldoende tijd om de nota in behandeling te nemen en te verwerken. De betaling is dan ook op tijd. Let wel, u bent zelf verantwoordelijk dat de betaling op tijd is.

 

 

Omschrijving AcupunctuurBedrag € 50,00Code 170

 

 

©2021 NovuSign-Maastricht  |  Aan de inhoud van deze website kan door de bezoeker geen recht worden ontleend  |  Privacyverklaring